Over ons

AutoCrew Eindhoven is een familiebedrijf dat zich inmiddels ruim 15 jaar bezig houdt met de aan en verkoop van occasions in alle prijsklasse. We zijn uitgegroeid tot een universeel (BOVAG) autobedrijf waar service en kwaliteit altijd voorop staan.

 

U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van een occasion in alle prijsklassen. Dagelijks heeft u de keus uit ruim 200 auto’s. Welke voor aflevering grondig worden gecontroleerd en indien gewenst worden voorzien van APK, onderhoud en BOVAG garantie.

 

Vanuit een kleine locatie aan de Boschdijk in Eindhoven, zijn wij er in geslaagd om de afgelopen 15 jaar uit te groeien naar een universeel autobedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Omdat ons bedrijf aan de Boschdijk te klein was geworden om de inmiddels vele particuliere klanten te bedienen, zijn wij sinds 1 april 2009 actief aan de Tarasconweg in Eindhoven. Dit nieuwe pand biedt voldoende mogelijkheden om onze vaste klanten, alsmede nieuwe klanten in de toekomst goed te kunnen helpen.

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons bedrijf of is er iets waar we mee kunnen helpen, wacht dan niet maar breng een bezoek aan ons bedrijf... de koffie staat klaar...

 

AutoCrew Eindhoven: UW AUTO, ONZE ZORG!